sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Keskikesän tapahtumat

Taas on yksi mökkireissu tehtynä. Koiralle matka taisi muodostua rankaksi - jopa hitusen liian rankaksi. Tänään kotipihassa Mango ei suostunut kävelemään tai pissaamaan. Nurmella makoilu kelpasi ja kotona koirankeksi, jonka jälkeen hupakko nosti jalat kohti taivasta ja sammui sohvan eteen. Keskiviikosta sunnuntai-iltaan Mangon päivät olivat täynnä ryntäilyä, pallottelua, uimista ja hakuruutuja. Pidimme koiraa maastoruokinnalla niin, että aamu- ja iltaruoka annettiin kun hakuruudusta oli palautunut 5-6 damia. Motivointi osoittautui toimivaksi. Eri asia onkin sitten nähdä, että hakeeko koira ilman ruokakupin läsnäoloa. Ajattelimme kuitenkin, että kokeillaan tätäkin keinoa.

Juhannusaamuna Mangolle kävi ikävä haaveri. Se hyppäsi veneeseen hieman liian vauhdikkaasti, liukastui veneen pohjalle ja liukui vauhdilla veneen keskipenkkiä päin. Muutaman tunnin kuluttua huomasimme, että koira ontuu toista etujalkaansa. Nyt täytyy siis pitää riehumiset minimissä ja koittaa saada jalka parantumaan ennen viikonlopun näyttelyä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Auts, toivottavasti jalka paranee. Quattrollakin tapahtui pikku haaveri. Uimassa ollaan käyty melkein joka päivä ja ei olla näköjään niin tarkasti kuivattu korvan alta, niin jopas korvan alta oli molemmilta puolilta märäntynyt. Tänään käytiin lääkärissä ja nukutuksen kautta saatiin ajettua karvat pois molemmilta puolilta. Nyt sitten käytössä jotain rasvaa, jotta iho paranee. Onnea näyttelyyn, mekin tullaan varmaan hurraamaan! :)