sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Pitkäkoskeilua

Tavaksi käynyt sunnuntairetki Pitkäkoskelle sai tänään kivan loppusilauksen. Pyörähdimme kotimatkalla Mirkun luona ja näimme Mangon emän Lunan ja Lunan pentueen viimeisen kotona oleskelevan uroksen Aprilmist Well Donen. Pikkuveli oli viimeistä päivää Mirkun luona ja matkustaa huomenna Puolaan.


Mango oli riemuissaan, kun pääsi tapaamaan äitiään. Velipuolikin kiinnosti hieman, mutta pienen nuuskuttelun jälkeen se jätettiin rauhaan. Synnyttäminen ja imettäminen näkyivät selvästi Lunassa, joka oli laihtunut ja huonossa karvassa. Tuore äiti oli kuitenkin pirteä ja otti Mangon hyvin vastaan. Pariskunta löi pienen tervetuliaispainin jälkeen nopeasti hynttyyt yhteen ja rupesi yhdessä vahtimaan ympäristöä. Toivotaan, että Luna saa nopeasti taas karvat ja kilot takaisin, jotta saadaan Mangolle lenkkikaveri.

Quattron kanssa vietetyn, parituntisen paini- ja juoksureissun jälkeen koira on taas melko rätti ja makailee ketarat ojollaan sohvan vieressä. Jos se osaisi puhua, se varmaan olisi jo kertonut meille, että tänään oli kiva päivä.

Ei kommentteja: