keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Sairastumisen syy selviää

Tiistain iltalenkki tehtiin Sannan ja Quattron kera joen varressa. Sanna kertoi, että oli Iltasanomista lukenut jostain lasten pullopommileikistä, joka oli aiheuttanut silmävaurioita nuorelle pojalle. Kuljimme taas perjantaisen iltalenkin reittiä ja kuinka ollakaan - paikasta, jossa Mangon epäiltiin ottaneen jotain suuhunsa, löytyi räjähtänyt muovipullo, alumiinifoliota ja valkoista mönjää. Surffailin illalla netissä ja löysin aika helposti pullopommin valmistusaineet. Palaset rupesivat loksahtelemaan kohdilleen. Tämä valkoinen aine on ilmeisesti viemärinpuhdistusainetta, joka sisältää runsaasti lipeää. Lipeä taas on tunnetusti erittäin syövyttävä ja vahvasti emäksinen aine.

Keskustelin vielä tänään puhelimessa eläinlääkärin kanssa. Hän piti hyvin mahdollisena, että koira on saanut suuhunsa tuota viemärinpuhdistusainetta. Seuraava kontrollikäynti on kolmen viikon kuluttua. Siihen asti jatketaan lääkekuureja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noutajakeskustelun kautta löysimme bloginne ja nyt käymme täällä lueskelemassa Mangon kuulumisia ja toivotamme pikaista paranemista!

Jukka kirjoitti...

Kiva homma! Vuoroin vieraissa. Olen myös lueskellut teidän blogia.

-jukka