sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Turun Winter Dog Show

Tänään oli vuorossa Mangon ensimmäinen oikea näyttely. Syksyllä oltiin Kirkkonummella Labradorikerhon Puppy & Veteran Show:ssa, mutta koska se oli pentunäyttely, siellä ei jaettu laatuarvosteluita. Kirkkonummelta tuli melko hyvää palautetta, joten nyt osasimme odottaa kohtuullista menestystä. Päivän saldona olikin ERI ja neljäs sija juniorinartuissa, joita oli kilpailemassa 19 kappaletta. Tuomari oli Kroatialainen Tino Pehar ja näytti erittäin rutinoituneelta toimissaan. Hän oli myös yleisöystävällinen ja selitti katsomoon perustelut aina sijoituksia jakaessaan. Puutteet, joita tuomari Mangossa näki olivat sellaisia, joiden voi olettaa ainakin osittain johtuvan nuoresta iästä. Mango osasi myös esiintyä rauhallisesti sekä kehässä että kehän laidalla ja ansaitsi käytöksellään ja hyvällä sijoituksellaan pussillisen luita ja paljon kehuja.

Päivä oli pitkä ja näyttelyssä istuminen on aika väsyttävää hommaa. Sitäkin suuremmalla syyllä kiitämme vielä Tuomolan Susannaa, joka vääntäytyi paikalle kolmen tunnin yöunien jälkeen ja esitti Mangon hienosti. Muita tuttuja näyttelyssä olivat Kirsti ja Rosa, jotka saivat EH:n sekä lauantaina taas yhden ROP:n kuitannut Mustikka aka Aprilmist Toccata.

ps. Koiraharrastuksissa tunnutaan rakastavan kaikenlaisia kirjainlyhenteitä. Jos ERI tai EH ei kerro sinulle mitään, löydät selitykset kennelliiton sivuilta.






Kuvassa Rosa

Ei kommentteja: