sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Labradorikerhon nome-leiri ja muitakin juttuja


Edellinen blogimerkintä tehtiin pienen loman alkaessa ja nyt ollaan taas siinä tilanteessa, että huomenna pitäisi mennä töihin. Puoleentoista viikkoon on kuitenkin mahtunut paljon tapahtumia. Mango oli ensin pari päivää Quattron vieraana. Kyläily sujui kuulemma hyvin. Mango viihtyy kyseisessä paikassa sen verran mukavasti, että se ei pahemmin taakseen vilkuillut kun poistuimme autollamme pihasta.

Haimme koiran takaisin huostaamme samalla kun starttasimme Muurameen vuosittaiselle Labradorikerhon nome-leirille. Leiri oli taas erittäin kiinnostava, viihtyisä ja opettavainen. Tutustuimme moniin uusiin ihmisiin ja koiriin, ja mökki-kämppikset olivat hauskoja tyyppejä. Harjoitusten osalta lähes kaikki meni nappiin. Ryhmämme ohjaajana toimi Tomi Sarkkinen - todella asiantunteva ja hyvä kouluttaja.

Samassa treeniryhmässä oli kuusi koirakkoa. Pari urosta ja neljä narttua. Etukäteen ajattelin, että Mangon ja minun taso ei välttämättä riitä vielä kovin haasteellisiin harjoituksiin, mutta pärjäsimme ryhmän mukana erittäin hyvin. Teimme kolme useamman tunnin harjoitussessiota ja toistakymmentä eri harjoitusta. Vain pari harjoitusta meni meille liian vaikeaksi.

Hyvin menneistä treeneistä intoutuneena ilmoitin Mangon sunnuntaiseen mölli-WT -kokeeseen. Sunnuntai-aamuna hyvä onni sitten loppuikin. Mangolla oli kipeä vesihäntä ja osallistuminen piti perua. Uskon, että meillä olisi ollut ihan hyvät mahdollisuudet pärjätä kokeessa, joten harmitus oli suuri. Pitkään ei onneksi tarvinnut mököttää, kun pääsimme iloitsemaan kavereiden onnistuneista suorituksista.

Leirin jälkeen viskasimme kipeähäntäisen ystävämme mökille ja tänään saimme sen terveenä takaisin. Mango oli kuulemma nauttinut mökkeilystä Hamppu-koira seuranaan täysin siemauksin. Arki palailee pätkittäin ja nyt Mango kuorsailee tutulla paikallaan sohvan edessä.

Loppu-viimeiseksi toivotan sisua Annalle ja pienelle Dolly-koiralle, joka jäi tänään auton alle ja on nyt Viikissä teho-osastolla. Pidämme peukkuja pystyssä ja toivomme parasta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aprilmist Escalade eli Rauno Raahesta toivottelee mutsille tehokasta NOMEilu kautta kesäksi ; )
Ja ilmoittaa,että Raunon osoite on -> www.vullukka.webs.com
Jos vaikka haluatta käydä kurkkaamassa... ; )
Kesäterveisin...

Rauno ja Anne : )

Jukka kirjoitti...

Hei!

Hauska kuulla. Olenkin jo käväissyt teidän sivuilla. Pitää käydä jatkossakin vilkuilemassa Raunon kuulumisia.

Mukavaa kesää sinne myös!

-jukka (+Hanna ja Mango)

Marjut kirjoitti...

Labbisneiti Piko (ja Marjut) lähettää terkut leirin ryhmäläiselle ja on mielissään parantuneesta vesihännästä!


Pikon sivut
http://www.freewebs.com/piko2007/