maanantai 18. toukokuuta 2009

Hippulat vinkuu ja karvat pöllyää

Viime viikolla Mangon kanssa treenattiin nome-asioita melkein joka päivä. Nyt se kestää harjoittelua ja tuntuu kaipaavan liikkumista. Olen yrittänyt vahvistaa linjalle lähetystä ja saada linjoja suoraksi. Eli suomennettuna ei-noutaja-ihmisille: olemme tehneet harjoituksia, joissa Mangon pitäisi lähteä käskystä suoraan osoitettuun suuntaan ja juosta kunnes törmää saaliiseen tai saa uuden ohjeen. Motivoimattomat lähetykset ontuvat vielä. Jos muistipaikka ei ole vahva tai jos Mango ei näe damia vesilähetyksessä, sitä joutuu käskemään pariin otteeseen.

Lauantain vietimme Uudenmaan Ohjuksessa. Mango oli yleisönä ja minä tein hieman töitä siinä sivussa. Kisaan osallistui paljon tuttuja ja menestystäkin tuli mukavasti. Muun muassa Satu ja Saga tekivät hienoa työtä. UMN:n Joni & Jade (Batzi's Damascenes) veivät koko kisan voiton. Kuvia päivästä löytyy täältä.

Eilen kävimme Ullan ja Hanna M:n kanssa treenaamassa. Treenit menivät tosi hyvin. Mango haki kaislojen sekaan tippuneita markkeerauksia kuin ne olisivat tippuneet esteettömään maastoon ja palautukset tehtiin niin että turve pöllysi. Pari linjaakin onnistui ihan hyvin. Treenin jälkeen päästimme koirat uimaan ja totuttelimme Aidaa ja C-P:tä varikseen. Kiitos Hannalle avustamisesta ja Ullalle treeniseurasta. Kiva iltapäivä :)

Seuraavan viikon ohjelma on kiireinen. Mango menee tiistaina Quattron luokse kylään ja torstaina lähdemme labbisleirille. Leirin jälkeen Mango on viikon mökillä hoidossa kun isäntäpari lähtee viettämään häämatkaansa.

Ei kommentteja: