sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Kyläilyä, lenkkeilyä ja Nome-harjoittelua


Viikonloppu on menty taas pitkälti koiran ehdoilla. Perjantaina tosin sai ihmisetkin hemmottelua ja käytiin vetäisemässä härän sisäfilepihvit Hannan veljen kotona. Mango pääsi laatulihan makuun ja vetäisi siinä sivussa sekin puolikkaan pihvin. Lauantaina lenkkeiltiin Quattron jengin kanssa pitkät pätkät pitkospuita ja metsälenkkiä.

Tänään sitten lähdimme Ullan luokse kylään. Reino, eli Sidewild Down Under oli saanut suloiset viitoset ja niiden, sekä Ullan valmistuneen talon ihmettelyyn kulutimme tunnin verran aikaa. Tämän jälkeen olikin sitten treenin vuoro. Ullan naapurista lähti Mikko ja Ronski (Sidewild Fire Storm) mukaan ja tie vei jo tutuksi käyneelle autiotalolle.

Harjoitukset onnistuivat todella hyvin. Teimme ensin linjan, jota pidensimme lopulta lähemmäs sataan metriin. Linjaan toi lisämaustetta syvä oja, joka katkaisi matkan puolesta välistä ja josta koirien piti hyppiä yli. Linjatreenin jälkeen koirat hakivat pitkiä markkeerauksia. Näitä Mango jaksoi hakea kolmisen kappaletta hienosti. Tämän jälkeen keskittyminen hieman herpaantui ja markkeeraukset rupesivat käymään lyhyiksi, eli Mango jäi etsimään damia reilusti ennen sen oikeaa putoamispaikkaa. Lopuksi kolmikko päästettiin isoon, 15 damin hakuruutuun, joka tehtiin vielä pitkähköllä lähetyksellä. Treenit olivat pidemmät, kuin mihin Mango on tottunut, mutta hyvin se jaksoi työskennellä.

Treenikuvia lisätty treenikuva-albumiin ja muutama pentukuva leikit ja sekalaiset -albumiin. Kiitos Ullalle ja Mikolle treeniseurasta!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mango, Oulunkylän vierailupaikassa olisi muutama lokki pakkasessa. Olisiko kiinnostusta - jossain vaiheessa - niitä hakea maastosta?