perjantai 14. marraskuuta 2008

2 v.


Mango täytti maanantaina kaksi vuotta. Juhlia ei kuitenkaan järjestetty, koska isäntäväki häpeällisesti unohti pikkukoiran syntymäpäivät. Ylimääräistä hellimistä synttäreiden piikkiin koiruus on sitä vastoin vastaanottant tiistaina, keskiviikkona ja tänään perjantaina. Tiistaina löysin kaapista muovipussin, johon oli Mangoa varten joskus säilötty tyhjiä vessapaperirullia. Merkkipäivän kunniaksi kippasin pussin eteisen lattialle. Mango oli erittäin tohkeissaan. Se kiikutti rullan kerrallaan olkkariin, repi sen silpuksi ja haki sen jälkeen taas uuden uhrin kunnes kaikki, noin 15 pahvirullaa oli retuuteltu.


Keskiviikkona Mango ja Hanna olivat viikottaisilla Quattro-treffeillä. Sanna ja Wilkku olivat hommanneet Mangolle oman beauty boxin, josta löytyi vaikka mitä koiralle ja omistajilleen miellyttävää yllätystä. Kiitos! Mangon juhlaviikon päätti tämänpäiväinen tuominen kauppareissulta: uusi, iso ja punainen kongipallo. Tuntui sekin kelpaavan sangen mainiosti.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mangolle paljon ja vielä kerran paljon onnea! Emme mekään muistaneet juhlapäivää mutta nyt merkintä kalenteriin on tehty.

Tap, tap

Raija ja Mauri

Linnea Skogberg kirjoitti...

Jee! Onnea Mangolle!

T: Linnea ja Olavi

Anonyymi kirjoitti...

Onneks Mango ei tiedä mikä oli oikee synttäripäivä :-)
-nautti varmasti koko rahan edestä vääränäkin päivänä!

-Ulla & gang

Anonyymi kirjoitti...

Tätäkin kautta lempitytölle kilo pusuja synttäripäivän kunniaksi! ;)

Jukka kirjoitti...

Heh :) Mangon puolesta paljon kiitoksia onnitteluista. Koirat ei onneksi ymmärrä ihmisten hömpötyksiä. Ne eivät kanna huolta huomisesta, eivätkä vuosien määrästä. - Osaavat olla iloisia yksinkertaisista asioista.