maanantai 8. helmikuuta 2010

Uusia tulokkaita

Mangon perheeseen syntyi torstaina 4.2. pieni poikavauva. Vietimme viisi päivää sairaalassa ja koira oli sillä aikaa hoidossa. Se on mitä ilmeisimmin riehunut sydämensä kyllyydestä, koska oli todella väsynyt. Mango tervehti uuden tulokkaan ystävällisillä hännänhuiskutuksilla ja nuuskutuksilla. Muodollisuuksien jälkeen lähdimme pikaiselle pissalenkille, jonka aikana Mango tarkasti ympäristön turvallisuuden pörhistelemällä niskavillojaan ja ryntäilemällä parkkiksella. Kun kaikki tuntui olevan kunnossa, palasimme sisälle jossa koira tarkkaili vauvan syöttötuokiota kunnes nukahti sängyn viereen parketille.

Mango aloitti muuten juoksun ollessaan hoidossa. Laskelmat menivät taas mönkään, koska olimme ajoittaneet seuraavan juoksun jonnekin maaliskuun loppupuolelle. No nyt seuraava juoksu tullee joskus heinä-elokuun vaihteessa, joten nome-startteja pitäisi saada heti alkukauteen.

Sydämelliset kiitokset Susannalle, Wilkulle ja Annalle Mangon hoitamisesta.

3 kommenttia:

Tiina Martikainen kirjoitti...

Onnea äidille, isälle ja pienelle perheenlisälle sekä Mangolle!

Lämpimin terveisin, Tiina & muu poppoo

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pienestä "miehestä" : )
Ja voi Mango kun et voinut pihdata juoksua vielä hetken ;( No, onhan siinä toukokuusta elokuuhun monet monituiset kokeet käytävänä ;)Rauno muuten tutustui kettuun jälleen.. ; )Kuvia blogissa!

Anne ;)

Rva M. kirjoitti...

Paljon onnea koko perheelle!

Talvi terkuin
Hanna&Aida