perjantai 24. huhtikuuta 2009

Koiratonta elämää koirien kanssa

Nyt kun on jo kohta kuukausi oltu ilman koiraa, on ollut pakko etsiä mangonkorvikkeita. Mangon bestis, eli Quattro on onneksi ollut apuna. Samoin UMN:n taipparitreenit ovat olleet pienenä henkireikänä. Torstaina vietettiin taippariporukan kanssa aivan loistava ilta Espoossa. Ryhmään on eksynyt varsinaisia lahjakkuuksia. Liitän oheen pari kuvaa viime päiviltä.

Kuvissa Sunny ja Quattro. Lisää kuvia treenialbumissa.









torstai 16. huhtikuuta 2009

Pentukuvia

Käväisin Mirkun luona kylässä pari päivää sitten ja räpsin taas kuvia. Mango ja pennut voivat hyvin - pennut paksusti ja Mango hieman hoikemmin. Oli omituista huomata kuinka ikävä on tullut koirakaveria. Teimme kahdestaan pienen iltalenkin ja koirakin tuntui olevan ihan tyytyväinen kun pääsi isännän kanssa ulkoilemaan. Takaisin päin kävellessä Mango kävi nuuhkaisemassa auton takaluukkua, mutta vielä ei ollut aika lähteä kotiin. Cuban kanssa suoritetun iltapainin jälkeen Mango jäi tyytyväisenä pentujen viereen kököttämään.

Lisäsin pentukuva-albumin valokuvalinkkeihin.

torstai 2. huhtikuuta 2009

Eemelit esittäytyvät


Mango voi hyvin. Tynnyrimaha on hävinnyt ja jäljellä on enää riippatissit ja hoikka koira. Meitä morjenstettiin innokkaasti, mutta sitten palattiin aika pian taas pentujen luokse baaria pitämään. Mustikkakin oli pennuista kiinnostunut. Se norkoili ja kuikuili laatikon vieressä, mutta Mangoa tämä ei haitannut. Siinä vaiheessa se hieman valpastui, kun Hanna nappasi yhden murmelin syliinsä.

Kivan näköisiä pentujahan ne olivat. Tosin noin nuorista on vaikea vielä sanoa mitään. Pari tummempaa urosta olivat todella vantteria muihin verrattuna. Sitten oli yksi aivan vaalea ja pieni uros. Ja mopo-poika, joka ryömi lähelleni laatikon reunalle ja laittoi mopoa tulille kun rapsutin sitä sormenpäällä mahasta.

Mango oli hyvä mamma. Rento, mutta huolehtivainen. Se putsaili pentuja (mitä se kuulemma ei alussa tehnyt) ja röhnötti rennosti kun pennut söivät. Hieman väsyneen oloinen se tietenkin oli. Olipa hauskaa nähdä Mango ja pennut!

Kuvia löytyy täältä.