tiistai 31. maaliskuuta 2009

Labradorin pentuja

Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä. Mango ei paljoa jaksanut liikkua ja sen kanssa käytiin lyhyillä lenkeillä tai sitten vain istuskelemassa hangessa. Ruokahalu Mangolta loppui jo lauantaina. Sen verran kuitenkin oli virtaa, että se jaksoi innostua dameista, joita toin sisälle kuivumaan. Yhtä se saikin kannella suussaan ja oli selkeästi tästä ylpeä.

Sunnuntaina läähätyskone starttaili siihen malliin, että päästimme koiraa aina välillä partsille viilentymään. Huonosti nukutun yön jälkeen Mango rupesi maanantaina kasaamaan itsellensä pesää. Katsoimme parhaaksi ryhtyä soittelemaan Mirkulle, joka kehoitti kiikuttamaan paksukaisen luokseen.

Maanantaina uutisia ei vielä kuulunut, mutta tänään tiistai-aamuna alkoi tekstareita tipahdella. Aamuun mennessä pentuja oli syntynyt viisi ja puoleen päivään mennessä jo yhdeksän. Kaikki ovat keltaisia, pörröisiä ja ISOJA. Ei ihme, että Mangolla oli hieman tukala olo.

Mirkku oli ehtinyt jo yhden kuvankin liittämään sivuilleen.

2 kommenttia:

sir Quattro kirjoitti...

Onnittelut perheenlisäyksen johdosta! Toivottavasti Mango jaksaa "elättää" pennut . Quattro lupautuu personaltraineriksi heti kun vain kakarat pärjää omillaan että saataisiin Mango bikiinikuntoon ennen biitsikelejä.

Unknown kirjoitti...

Onnittelumme uudelle äippä Mangolle ja onnellisille omistajille!

Terkkuja, Tiina & karvatassut Siiri & Heikki